18 Mayıs 2017 Perşembe

Replay Modu

Minecraft Replay

Replay Mod Hakkında
Bu mod ile, minecraft oynarken çeşitli özelliklerde video kaydı yapabiliyorsunuz, bu kaydı oyun içinde izleyebiliyorsunuz. Serverlerde çok oyunculu olarak da kayıt yapılabiliyor ve bu kayıtlarda oyunu diğer oyuncuların gözünden izleyebiliyorsunuz. Youtubeda ki  360° videoları seyretmişsinizdir, bu mod ile 360° videolar oluşturup Youtube’a yükleyebiliyorsunuz. 3D, Sanal gerçeklik, 360° video gibi çeşitli video render seçenekleri mevcut.


Mod bize minecraftta video kaydetmek için harika seçenekler sunuyor, ve kayıt dosyaları da fazla yer kaplamıyor. Bu dehşet  mod ile muhteşem, dehşet videolar hazırlayabilirsiniz.
Ayrıca Replay Center ‘a kaydınızı yükleyebilir veya diğer oyuncuların oluşturdukları kayıtlara bakabilirsiniz.
Replay Mod Resimleri



Replay Modu İnceleme Videosu



Replay Mod Nasıl Yüklenir?
Uyarı: Bu modun çalışması için Minecraft Forge yüklü olması gerekmektedir!
  1. Modu indirin,
  2. İndirdiğiniz .zip dosyasını Minecraft’ın yüklü olduğu dizindeki “mods” klasörüne kopyalayın (C:/Users/KULLANICI/AppData/Roaming/.minecraft/mods),
  3. Minecraft genellikle ”%AppData%/Roaming/.minecraft/mods” dizininde yüklüdür,
  4. Minecraft’ı başlatın. Replay Mod ile iyi oyunlar.
Replay Mod İndir:

1.11.2 için indir

1.11 için indir

1.10.2 için indir 

1.9.4 için indir 

1.8 için indir 

3 yorum:

  1. Herkese merhaba, ben şu anda Oklahoma ABD'de Patricia Sherman. Banka taslağımı temizlemek ve yeni bir iş kurmak için 185.000,00 ABD Doları borçlanma deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. Her şey evimi kaybettiğimde başladı ve banka politikası nedeniyle eşyalarımı aldım ve bazı faturaları ve bazı kişisel ihtiyaçları karşıladım. Bu yüzden çok çaresiz kaldım ve her şekilde fon aramaya başladım. Neyse ki, bir arkadaşım, Linda bana bir kredi şirketi firmasından bahsetti, sahtekarlıktan ilgimi çekti, ancak durumumdan ilgilendim ve arkadaşımdan bu şirket hakkında tavsiye almaktan başka seçeneğim yoktu. onlarla iletişime geçmek, çevrimiçi kredi verenlerle ilgili geçmiş tecrübelerimden gerçekten şüphelendi, o kadar az şey biliyor muydunuz? Elegantloanfirm@hotmail.com Bu şirket bana ve meslektaşım için çok yardımcı oldu ve bugün, iyi organize edilmiş iş ve sorumlulukların gurur sahibi olan bu kredi şirketi sayesinde bana geri gülümsediler. Bu nedenle, gerçekten kendi işinizi büyütmeniz veya başlatmanız gerekiyorsa veya gerçekten herhangi bir finansal sıkıntıda borç almanız gerekiyorsa, bugün işinizde bir finansal gelişme fırsatı bulmanızı öneririz. {E-posta:} Elegantloanfirm@hotmail.com ... kredi için çevrimiçi dolandırıcılık kurbanı değil. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Minecraft iphone sürümü için tıklayın: minecraft iphone indir

    YanıtlaSil